Het renoveren van parket kan men vandaag begroten tussen 17 en 30 euro per m2.

Maak gebruik van onderstaand formulier om meer informatie en prijs te bekomen over de renovatie of restauratie van uw parket -  of bel ons.

U ontvangt een offerte per mail van deze prijsvraag.

De gegevens die u ons toevertrouwt worden niet gedeeld, verkocht of opgeslagen in een database. Ze worden enkel gebruikt om u een antwoord te kunnen geven. 


 

Naam
Invalid Input
Uw e-mail(*)
Foutief e-mail adres
Adres en/of woonplaats
Invalid Input
aantal vierkante meters
Invalid Input
omschrijving uit te voeren werken
Invalid Input
Eventueel hier een bestand opladen (plan of foto)
Invalid Input
Eventueel hier nog een bestand opladen (plan of foto)
Invalid Input
eventueel hier een nog bestand opladen (plan of foto)
Invalid Input
Verzenden


Parketrenovatie en restauratie

 

Een grondig onderhoud verlengt de levensduur van het parket.

Na verloop van tijd kan het zijn dat een parketvloer aan renovatie toe is. Afhankelijk van de afwerking van de parket dient het schuren dieper of minder diep te gebeuren. Tevens kunnen parketvloeren vervormd zijn waarop de renovatie dient aangepast te worden. Niettemin dient een professionele schuurbeurt een zo mooi mogelijk resultaat na te streven met minimale afname van hout. Recente meerlaagse parketvloeren hebben toplagen van 6mm tot 3mm en zelfs minder dan 1mm voor fineer-parketvloeren. Respect voor de toplaag is dus absoluut noodzakelijk. Tussentijdse onderhoudsbeurten kunnen de renovatie van een parketvloer uitstellen en de levensduur verlengen. Als de vloer vlak is wordt door onze ervaren parketleggers en met preciezie schuur-machines gemiddeld tussen de 0,2 en 0,5mm hout weggehaald. 

 

Image

 


Afdrukken